ΠΑΟΚ: Ταξιδεύει το Σάββατο για Κωνσταντινούπολη

ΠΑΟΚ: Ταξιδεύει το Σάββατο για Κωνσταντινούπολη

Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους οι Θεσσαλονικείς ενόψει των δύο φιλικών με την Μπασακχεσίρ. Πίσω θα μείνουν οι Αθηναίου, Τσόχλας και Ουίλιαμς.

Με μία προπόνηση την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, πριν από τα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα διεξαχθούν Σάββατο και Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη με την Μπασακχεσιρ. Το πρόγραμμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε με ανάλυση από τον Ηλία Παπαθεοδώρου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, ο οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena.

Οι Θοδωρής Ζάρας και Ντάριους Γκάρετ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, αλλά θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι Γιάννης Αθηναίου, Απόλλων Τσόχλας (ατομικό πρόγραμμα) και Τζόρντιν Ουίλιαμς.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου (09:40) για την Κωνσταντινούπολη, συμμετέχουν οι: Τζόουνς, Μορέιρα, Χρυσικόπουλος, Σχίζας, Κόνιαρης, Καρράς, Μαργαρίτης, Ζάρας, Πόουπ, Χάτσερ, Γκάρετ και Γκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ