Έκκληση από Νταλό στον κόσμο, με… τρελό Ιταλό κόντρα στη Ντιναμό ο Άρης

Έκκληση από Νταλό στον κόσμο, με… τρελό Ιταλό κόντρα στη Ντιναμό ο Άρης

Ο Γάλλος γκαρντ κάλεσε τον κόσμο του Άρη στον σαββατιάτικο επαναληπτικό με τη Ντιναμό Τιφλίδας για το Champions League. Στο Παλέ θα βρεθεί ο Μάριο Μπόνι, ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες στην ιστορία του Αυτοκράτορα.

Μετά το 90-64 της Τιφλίδας, ο Αρης ετοιμάζεται να σφραγίσει την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, υποδεχόμενος την Ντιναμό το Σάββατο (22/9, 19:00).

Μιλώντας στο www.arisbc.gr ο Μπορίς Νταλό κράτησε χαμηλούς τόνους σημειώνοντας: «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν δυσκολίες. Θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι, να διατηρήσουμε την ίδια συγκέντρωση που είχαμε στον χθεσινό (20/09) αγώνα και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι μετά το πρώτο ημίχρονο στην Τιφλίδα, προσπαθήσαμε να εκτελέσουμε πιστά το πλάνο και νομίζω ότι το κάναμε αρκετά καλά».

Ο Γάλλος γκαρντ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να έρθει αύριο στο «Nick Galis Hall» και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παικτών του Βαγγέλη Αγγέλου: «Ο Αρης έχει μια μεγάλη βάση φιλάθλων και τους περιμένουμε αύριονα φωνάξουν για μας και να μας στηρίξουν για να φτάσουμε στη νίκη».

O… τρελός Ιταλός παρών στο πλευρό του Αυτοκράτορα!

Εξάλλου, ένας από τους πιο λατρεμένους παίκτες στην ιστορία του Άρη, ο Μάριο Μπόνι θα βρεθεί στο Παλέ προκειμένου να δει τους κιτρινόμαυρους από κοντά.

Ο… τρελός Ιταλός όπως καθιερωθεί στις καρδιές των οπαδών του Άρη, έρχεται συχνά για διακοπές στην Ελλάδα και φυσικά αφού μπορεί να το συνδυάσει με παιχνίδι της πρώην ομάδας του, γιατί να μην το κάνει;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ