Η σύναντηση κορυφής και η… μπηχτή στους μάνατζερ

Η σύναντηση κορυφής και η… μπηχτή στους μάνατζερ

Ντέιβιντ Μπλατ και Ντίνο Ράτζα συζήτησαν για αρκετή ώρα, ενώ στη συνέχεια ο Hall of Famer έριξε το... καρφάκι του για τον τρόπο που ενεργούν και αναγκάζουν τους παίκτες τους να μην παίξουν με τις Εθνικές τους.

Ξεχωριστό χρώμα δίνει στο τουρνουά της Κρήτης ο Ντίνο Ράτζα, με τον Hall of Famer να αποδέχεται απευθείας την πρόσκληση των Κρητικών. Μάλιστα είχε θερμή συνομιλία και με τον Ντέιβιντ Μπλατ, με τον οποίο συζήτησαν για ώρα πριν την συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο.

Οι δύο άντρες είχαν πολλά να πούνε, με τον Ολυμπιακό να είναι το επίκεντρο αυτής της κουβέντας. Στη συνέχεια ο Ράτζα είπε στη συνέντευξη Τύπου πως
«Είναι σημαντικό να μοιράζομαι την εμπειρία που απέκτησα ως παίκτης και να συμβουλεύω τα νέα παιδιά. Πρέπει να ξέρουν ότι ο μόνος δρόμος για την επιτυχία έρχεται με τη σκληρή δουλειά. Αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση της διοργάνωσης».

Αναφορικά με το γεγονός ότι οι μάνατζερ είναι στιγμές που δεν αφήνουν τους αθλητές τους να αγωνίζονται με τις Εθνικές τους, ο Ράτζα ήταν ανένδοτος, λέγοντας πως «Πολλοί εκπρόσωποι παικτών συμβουλεύουν τους πελάτες τους να μην αγωνιστούν στις Εθνικές Ομάδες για να προστατεύουσουν τους εαυτούς τους, να μην τραυματιστούν ή να ξεκουραστούν. Αυτό ποτέ δεν θα συνέβαινε στην δική μου γενιά. Ο μάνατζέρ μου δεν θα τολμούσε ποτέ να μου το πει αυτό! Ήξερε πως αν το έκανε, θα είχε πρόβλημα. Ο ατζέντης πρέπει να δουλεύει για τον παίκτη, αλλά φαίνεται ότι πλέον πολλοί παίκτες δουλεύουν για τους ατζέντηδές τους και κάνουν ό,τι τους πουν, που είναι ο λάθος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ