Φέρνει Μπεντίλ για αντί-Κέσαρ το Περιστέρι

Φέρνει Μπεντίλ για αντί-Κέσαρ το Περιστέρι

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξε στην περίπτωση του Γκανέζου σέντερ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κέσαρ, που δεν έπεισε και αποχώρησε από το ρόστερ της ομάδας των Δυτικών Προαστείων.

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Περιστερίου αναμένεται τις επόμενες ώρες ο Μπεν Μπεντίλ, με τον Γκανέζο σέντερ να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ίγκορ Κέσαρ, ο οποίος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Αργύρη Πεδουλάκη και αποχώρησε από το ρόστερ της ομάδας.

Ο Κέσαρ ήταν η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα των Δυτικών Προαστείων, μετά την επιστροφή της στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, αλλά δεν έπεισε με την απόδοσή του στα φιλικά και αποχώρησε από το ρόστερ του Περιστερίου.  Ο Μπεν Μπεντίλ είναι απόφοιτος του Providence και το 2016 επιλέχθηκε στο νο.51 του Draft, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια με τα χρώματα των Ντάλας Μάβερικς. Πέρσι, έπαιξε σε Γαλλία και Ισπανία με τις φανέλες των Σαλόν και Μπιλμπάο αντίστοιχα.

Οι άνθρωποι του Περιστερίου τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του Γκανέζου σέντερ και αναμένεται σύντομα στην Αθήνα, για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ