Ολυμπιακός: Δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ, με κόσμο απέναντι στον Χολαργό

Ολυμπιακός: Δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ, με κόσμο απέναντι στον Χολαργό

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τους Ερυθρόλευκους και «έσβησε» την ποινή δύο αγωνιστικών που τους είχε επιβληθεί για τα επεισόδια στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Χολαργό στα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τους Ερυθρόλευκους και έσβησε την ποινή δύο αγωνιστικών που τους είχε επιβληθεί για τα επεισόδια στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες είχαν κληθεί σε απολογία από τα αρμόδια όργανα για τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει οι οπαδοί τους έξω από το ΣΕΦ στα παιχνίδια με το Τριφύλλι και είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν παράτησαν την υπόθεση και προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο τελικά τους δικαίωσε και «έσβησε» την ποινή που τους είχε επιβληθεί.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στα πρώτα τους εντός έδρας παιχνίδια για τη νέα σεζόν θα έχουν κανονικά τη στήριξη και τη συμπαράσταση των οπαδών τους. Τα δύο πρώτα ματς στο ΣΕΦ είναι απέναντι στον Χολαργό, αρχικά για το Κύπελλο και στη συνέχεια για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ