Έκανε δικό της τον Ουμπίλα η Κύμη (vids)

Έκανε δικό της τον Ουμπίλα η Κύμη (vids)

Τον 32χρονο Αμερικανό πόιντ γκαρντ με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, ανακοίνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης.

Η ομάδα της Εύβοιας, κινήθηκε αρκετά γρήγορα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μάνι Ουμπίλα (32 χρονών, 1.88 μέτρα, γκαρντ), ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Βέντσπιλς, στην θέση του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ, Κέβιν Μπάρλοου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης  ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Emmanuel «Manny» Ubilla, ο οποίος την αγωνιστική σεζόν 2018/19 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας της Εύβοιας.

Ο Αμερικάνος με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο Ubilla είναι 32ετών, γεννημένος στις 26 Ιουνίου 1986, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται κυρίως ως play maker. Την σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε στη λετονική Ventspils, την οποία βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της χώρας της, έχοντας σε 34 παιχνίδια 10,4 πόντους και 4,9 ασίστ κατά μέσο όρο. Με την φανέλα της Ventspils έπαιξε και 14 παιχνίδια στο Basketball Champions League, σημειώνοντας κατά μ.ο. 11 πόντους και δίνοντας 5,9 ασίστ.

Το 2008 ο Ubilla αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson και στην συνέχεια άρχισε την επαγγελματική του καριέρα από το πρωτάθλημα της Τσεχίας, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στην Ουγγαρία, στο Πουέρτο Ρίκο, στην Ολλανδία και στην Φινλανδία. Μάλιστα, έχει αναδειχτεί 2 φορές πρώτος στις ασίστ στο ουγγρικό πρωτάθλημα(το 2016 και το 2017), ενώ είχε καταφέρει το αντίστοιχο επίτευγμα και το 2014 στην Ολλανδία!

Με την προσθήκη του Manny Ubilla το ρόστερ του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης συμπληρώθηκε και πλέον η ομάδα του κόουτς Καστρίτη είναι έτοιμη να αρχίσει σε λίγες ημέρες τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Ευχόμαστε σε όλους τους παίκτες υγεία και να έχουμε όλοι μαζί μια πολύ επιτυχημένη σεζόν!»

https://www.youtube.com/watch?v=NsifJMU4-gA

https://www.youtube.com/watch?v=jZKQBUDZwcA

https://www.youtube.com/watch?v=IxprR52lMaM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ