ΑΕΚ : Παραμένουν εκτός Σαντ – Ρος και Καββαδάς

ΑΕΚ : Παραμένουν εκτός Σαντ – Ρος και Καββαδάς

Δίχως τους (τραυματίες) Χάουαρντ Σαντ – Ρος και Βασίλη Καββαδά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (27/09) η διπλή προπόνηση της ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Εξακολουθούν να παραμένουν στα… πιτς Σαντ Ρος και Βασίλης Καββαδάς. Τόσο ο Αμερικανός φόργουορντ όσο και ο Ελληνας σέντερ δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών από τα οποία ταλαιπωρούνται, με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Πέμπτης (27/9).

Για την ακρίβεια ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή και όταν θα είναι απολύτως έτοιμοι τότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Αλλωστε προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις και δεν υπάρχει λόγος οι δύο αθλητές να πιεστούν να γυρίσουν άμεσα.

Ετσι δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθούν ούτε στο φιλικό κόντρα στον Χολαργό που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (29/09, 18:00), προκειμένου να μην επιβαρυνθούν.

Εξάλλου η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της έναρξης της σεζόν συνεχίστηκε κανονικά και χωρίς νέα προβλήματα. Μετά το ρεπό της Τετάρτης, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι επέστρεψε στα παρκέ, με τους παίκτες της Ένωσης να προπονούνται δύο φορές στο βοηθητικό κλειστό του Νίκος Γκάλης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ