Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ κατέκτησε δύο επιπλέον τίτλους εκτός γηπέδου»

Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ κατέκτησε δύο επιπλέον τίτλους εκτός γηπέδου»

Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ μίλησε για όσα πέτυχε η ΑΕΚ την περσινή σεζόν – Μπάνκι: «Θα είναι μια χρονιά πρόκληση» - Σάκοτα: «Ο πήχης παραμένει ψηλά».

Η περσινή σεζόν ήταν ονειρική για την ΑΕΚ, με την Ενωση να κατακτά το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το Basketball Champions League. Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, στην εκδήλωση για το νέο πρωτάθλημα μίλησε για την περσινή σεζόν και τόνισε ότι η ΑΕΚ εκτός από τα τρόπαια που πανηγύρισε σε Ελλάδα και Ευρώπη, κατέκτησε και δύο επιπλέον τίτλους εκτός γηπέδου.

«Ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την ΑΕΚ. Αυτό μας έχει δώσει φέτος την ευκαιρία, να διεκδικήσουμε και το Διηπειρωτικό. Τα εύσημα πηγαίνουν στους παίκτες, τους προπονητές, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Εμείς οι παράγοντες μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι ο οργανισμός ΑΕΚ, κατέκτησε δύο επιπλέον τίτλους, εκτός γηπέδου. Ο ένας αφορά την ταινία «1968» που είναι μια ταινία ύμνος για τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του Φάιναλ Φορ. Ήταν η πρώτη φορά που μια ομάδα χρηματοδότησε αποκλειστικά ένα Φάιναλ Φορ, αλλάζοντας την εικόνα για τον ελληνικό αθλητισμό. Περάσαμε ένα μήνυμα ότι οι Έλληνες οργανωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα», τόνισε.

Μπάνκι: «Θα είναι μια χρονιά πρόκληση»

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται στον πάγκο της Ενωσης και να τονίζει ότι αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο και τους παίκτες του να μπουν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την ευκαιρία να είμαι εδώ. Για μένα και για την ομάδα, θα είναι μια χρονιά πρόκληση. Είναι συναρπαστικό που είμαι εδώ για πρώτη φορά. Είναι λίγο παράξενο που με ρωτούν γιατί δέχτηκα αυτήν τη δουλειά. Όταν μία χώρα σαν την Ελλάδα σου δίνει την ευκαιρία να είσαι κομμάτι του μπάσκετ της, εγώ δε μπορώ να πω όχι. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου ζήτησαν να είμαι μέρος του πρότζεκτ τους και δε μπορούσα να πω όχι. Είμαι αρκετά τρελός.

Πρώτος στόχος, είναι να κάνω τους ανθρώπους αρκετά υπομονετικούς μαζί μου, γιατί δεν έχω τα αποτελέσματα των ανθρώπων που ήταν στον πάγκο πριν από μένα. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ σε αυτήν τη χώρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να υπηρετήσω αυτήν την ευκαιρία. Για μια ομάδα όπως εμείς, δείχνει πολύ δύσκολο να μπούμε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά είναι μια πρόκληση για μένα. Βλέπω τους προπονητές του Παναθηναϊκού κάθε μέρα να δουλεύουν στο ΟΑΚΑ και αυτό κάνει εμένα και τους παίκτες μου, να προσπαθούμε περισσότερο».

Σάκοτα: «Ο πήχης παραμένει ψηλά»

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο αρχηγός της Ενωσης, Ντούσαν Σάκοτα, με τον πολύπειρο άσο να δηλώνει περήφανος για όσα πέτυχε η ομάδα του την περσινή σεζόν. Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς, τονίζοντας ότι ο πήχης παραμένει ψηλά.

«Να ευχηθώ υγεία σε όλους και χωρίς τραυματισμούς. Προερχόμαστε από μια σπουδαία χρονιά για την οποία είμαστε περήφανοι. Οταν αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ, ο πήχης πάντα παραμένει ψηλά. Αυτό ήταν και πριν την περσινή χρονιά, αυτό ισχύει και φέτος. Δεν υποτιμάμε κανέναν και το λέω γιατί ξέρουμε ότι πάντα ο αντίπαλος, έχει μεγάλο κίνητρο με την ΑΕΚ. Πιστεύω θα είναι μια δύσκολη χρονιά, οι ομάδες έχουν δυναμώσει και ελπίζω να έρθει και περισσότερος κόσμος στα γήπεδα», δήλωσε ο αρχηγός της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ