Επίθεση Super-3 σε Γουλιέλμο με οκτώ ερωτήματα

Ο Super 3 πήρε θέση για την απουσία του από το Αλεξάνδρειο στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, θέτοντας μια σειρά από ερωτήματα στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, τον οποίο αποκάλεσε «μπροστινό» άλλου!

Επίθεση Super-3 σε Γουλιέλμο με οκτώ ερωτήματα | to10.gr

Ανακοίνωση με την οποία θέτει οκτώ ερωτήματα στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Δημήτρη Γουλιέλμο, εξέδωσε ο σύνδεσμος οπαδών Άρη Super-3. Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο ματς με τη Νίζνι στο Nick Galis Hall το «πέταλο» του γηπέδου ήταν τελείως άδειο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν αναρτήθηκε ούτε ένα πανό, κίνηση που δείχνει οτι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Μάλιστα οι οργανωμένοι οπαδοί εκφράζουν την αμφιβολία σχετικά με το αν η διοίκηση Γουλιέλμου υλοποιήσει τις δεσμεύσεις τις οποίες ανακοίνωση στη συνέντευξή Τύπου που παρέθεσε, χαρακτηρίζοντας τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ «μπροστινό άλλου ανθρώπου».

Η ανακοίνωση του Super 3 αναφέρει:

«Σεβόμενοι τον ΑΡΗ αλλά κυρίως τον κόσμο του αλλά και μια ιστορία ενός συνδέσμου με παρουσία στα δρώμενα του ΑΡΗ τα τελευταία 30 χρόνια δηλώνουμε τα εξής για την καλαθόσφαιρα του ΑΡΗ…

1. Για ποιο λόγο τα τουρνικέ του πετάλου ήταν κλειστά στον αγώνα με την Νιζνι?

2. Ποιος σας είπε η μάλλον καλύτερα ποιος σας δασκάλεψε κύριε ιδιοκτήτη??? του ΑΡΗ να διαδίδετε ότι ο λόγος που δεν ήρθαμε στο ΠΑΛΕ είναι επειδή μας έκοψες την δήθεν κούτρα?

3. Από πότε παιδάκια 14-15-16 χρονών που δεν έχουν να πληρώσουν σημαίνει οτι αυτόματα είναι και μέλη του συνδέσμου? Πολυ βολικό έτσι?

4. Από πότε η παρουσία η όχι ενός συνδέσμου είναι σημαντικότερη από το αγωνιστικό γεγονός αυτό καθ αυτό? Οτι δηλαδή έπαιζε ο ΑΡΗΣ? Οι υπόλοιποι που δεν πήγαν στο γήπεδο είναι και αυτοί τζαμπατζηδες?

5. Γνωρίζετε οτι υπάρχει κόσμος που ταξιδεύει και εκτός να δει τον ΑΡΗ? Εσείς τον πληρώνετε?

6. Σας ενόχλησε κανείς απο τον σύνδεσμο μέχρι σήμερα?

7. Για ποιο λόγο υπεύθυνος ασφαλείας είναι πρώην μπάτσος που διαλαλεί οτι θα φέρει διμοιρίες στα ματς?

8. Θεωρούμε είστε μπροστινός άλλου ανθρώπου και αμφιβάλλουμε αυτά που είπατε στην συνέντευξη τύπου αν θα τα υλοποιήσετε. Τα ίδια έλεγε και το λαμογιο ο προκάτοχος σας.

Μετα τιμής ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ SUPER 3

1988-2018»

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο