ΚΑΕ ΑΕΚ προς οπαδούς : «Μην πάτε στο Περιστέρι»

ΚΑΕ ΑΕΚ προς οπαδούς : «Μην πάτε στο Περιστέρι»

Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ προς τους οπαδούς τους προκειμένου να μην βρεθούν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Περιστέρι καθώς οι Αρχές δεν επέτρεψαν τη μετακίνηση φιλάθλων.

 

Το Σάββατο (6/10) η ΑΕΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Basket League αντιμετωπίζοντας το Περιστέρι στις 18:00. Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ζητάει από τους οπαδούς της να μην βρεθούν στο κλειστό του Ανδρέας Παπανδρέου καθώς η αστυνομία δεν επέτρεψε η μετακίνηση οπαδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει, ότι κατόπιν απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής απαγορεύτηκε η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών εν όψει της πρεμιέρας της «Βασίλισσας», το Σάββατο (06/10), στο Περιστέρι.

Ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κατά τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/10) στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», επικαλέσθηκε το γράμμα του νόμου περί απαγόρευσης και δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα της ΑΕΚ για χορήγηση εισιτηρίων στους οπαδούς της.

Παρακαλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ να συμμορφωθούν προς την απόφαση αυτή».

Τα εισιτήρια με Χάποελ

Εξάλλου, οι κιτρινόμαυροι εξέδωσαν ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς της 1ης αγωνιστικής του Champions League με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Νίκος Γκάληγς.

Αναλυτικά: «Η κάτοχος του BCL 2017-2018 στην κορύφωση της «κιτρινόμαυρης» παλιγγενεσίας, προβάρει το ευρωπαϊκό κοστούμι της, που από εφέτος θα φέρει στα αριστερά του την ολόχρυση «στάμπα» της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε σήμερα (02/10) η διάθεση των εισιτηρίων για την πρεμιέρα στο Basketball Champions League, με αντίπαλο την πανίσχυρη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Εξυπακούεται, ότι η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ κρίνεται απολύτως επιβεβλημένη.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ξεκίνησε τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ. Τιμές : 5 – 15 – 25 – 50 – 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 17:30, καθημερινά.

– Εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου από 10:00 πμ έως 20:30

– Την ημέρα του αγώνα   από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

– Η ηλεκτρονική πώληση (internet) καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ