Μπάνκι : «Ξεκινάμε με ενθουσιασμό και ενέργεια»

Μπάνκι : «Ξεκινάμε με ενθουσιασμό και ενέργεια»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, τόνισε τον ενθουσιασμό εκείνου και των παικτών του για την έναρξη της σεζόν, αλλά και επισημαίνοντας τα συν της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, μίλησε για την αναμέτρηση της πρεμιέρα της ομάδας του στην Basket League, με αντίπαλο το Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου (01/10, 18:00), τονίζοντας τον ενθουσιασμό εκείνου και των παικτών του για την έναρξη της σεζόν, αλλά και επισημαίνοντας τα προτερήματα της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη. Επίσης, μίλησε για το πώς οι Κιτρινόμαυροι θα αντεπεξέλθουν στις απουσίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη της νέας περιόδου. Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε τον πρώτο αγώνα μας αποφασιστικά, καθώς το Περιστέρι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα του.

Διαθέτει καλό ρόστερ, είναι αθλητική ομάδα, με καλό προπονητή και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έδειξε, ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τον οποιονδήποτε.

Από την πλευρά μας, θα κοιτάξουμε από νωρίς να δώσουμε το δικό μας ρυθμό στον αγώνα και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε παίκτη, ώστε να καλύψουμε τις απουσίες μας. Ξεκινάμε με ενθουσιασμό και ενέργεια ώστε να δώσουμε χαρά στους εκπληκτικούς οπαδούς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ