Αναχωρεί για Αθήνα η αποστολή του Άρη

Αναχωρεί για Αθήνα η αποστολή του Άρη

Οι κίτρινοι αντιμετωπίζουν αύριο το Λαύριο (07/10, 18:00) για την πρεμιέρα της Basket League.

Δίχως απουσίες πετάει σήμερα το απόγευμα (17:25) ο Άρης για την Αθήνα, για τον αυριανό πρώτο φετινό αγώνα της Basket League κόντρα στο Λαύριο (07/10, 18:00). Νωρίτερα το μεσημέρι, οι κίτρινοι έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς στο Nick Galis Hall.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε σήμερα (06/10) ο ΑΡΗΣ την προετοιμασία του, για την αυριανή (07/10, 18:00, ΕΡΤ2) εκτός έδρας αναμέτρηση, κόντρα στο Λαύριο Aegean Cargo, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Οι “κίτρινοι” προπονήθηκαν το μεσημέρι στο “Nick Galis Hall” και το απόγευμα (17:25) αναχωρούν αεροπορικώς για την Αθήνα.

Πριν πατήσουν παρκέ, οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τον πρώτο τους αντίπαλο στη φετινή Basket League.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου».

Σπυρίδης: «Να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα»

Ο βοηθός προπονητή του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για αυριανό παιχνίδι με το Λαύριο, τονίζοντας πως ο Άρης θέλει θα επιδιώξει να αρχίσει το πρωτάθλημα με νίκη:

«Το Λαύριο είναι μια ομάδα, το παιχνίδι της οποίας στηρίζεται κυρίως στο transition game. Βασικοί εκφραστές της είναι οι τρεις Αμερικανοί guards Nixon, Lamp και Melson, οι οποίοι υποστηρίζονται από τους δυο Έλληνες, τον Χαραλαμπόπουλο και τον Λούντζη. Θα πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι τους και να ελέγξουμε τα rebounds. Επειδή αμύνονται με ιδιαίτερο τρόπο, θα πρέπει να οργανώσουμε σωστά τις επιθέσεις μας και να έχουμε υπομονή. Θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ