Παπαθεοδώρου: «Έχουμε ποιότητα»

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε ποιότητα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη επί του Ρεθύμνου, αλλά και για το ρόστερ της ομάδας του.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση της ομάδας του στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε μετά την αναμέτρηση:

«Το ρόστερ αυτό μας δίνει την δυνατότητα να απλώσουμε το παιχνίδι μας παραπάνω, να έχουμε και δημιουργούς και εκτελεστές και γενικά συμμετοχή από περισσότερους παίκτες.

Είναι ζητούμενο γιατί είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε δύο διοργανώσεις. Έχουμε την ποιότητα και θεωρώ πως μπορούμε να το υποστηρίξουμε και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, νομίζω πως είμαστε όλοι χαρούμενοι, γιατί όσο πιο πολλοί παίκτες συμμετέχουν σε μια νίκη, τόσο πιο καλά σημαίνει πως έχεις δουλέψει σαν ομάδα».

Για τους Τζόουνς και Μορέιρα: «Ολα τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια. Θεωρώ πως σήμερα είδαμε τον Τζόουνς και τον Μορέιρα να ξεχωρίζουν στο σκορ αλλά σημασία για εμάς έχει η συμμετοχή σε όλη την διαδικασία του παιχνιδιού.

Ο Χάτσερ μπορεί να σκόραρε μόνο τέσσερις πόντους, αλλά καθοδήγησε πολύ καλά την ομάδα με το πνεύμα του, ο Γκάρετ -επίσης ένας νέος παίκτης- έκανε την δουλειά του με τον τρόπο που πρέπει και όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας αλλά αυτά τα μικρά καλά διαστήματα μας έδωσαν μια διαφορά ασφαλείας».

Για το ότι έλειψε ο Γκος και ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα: «Δεν σημαίνει κάτι. Η χρονιά είναι πάρα πολύ μεγάλη. Τα δεδομένα αλλάζουν εβδομάδα με την εβδομάδα, μήνα με τον μήνα. Εμείς πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι. Πρέπει να κάνουμε καλή προσπάθεια για να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ