Χρηστίδης: «Χρειάζεται προσοχή το Λαύριο, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας»

Χρηστίδης: «Χρειάζεται προσοχή το Λαύριο, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας»

Ο νεαρός άσος του Αρη μίλησε για το παιχνίδι της πρεμιέρας με το Λαύριο και τόνισε ότι οι Κίτρινοι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουν το πλάνο του Αγγέλου.

Στη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται αύριο (7/10, 18:00, ΕΡΤ2) ο Αρης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αγωνίζεται στο Λαύριο απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Ο νεαρός σέντερ του Αρη, Βασίλης Χρηστίδης, αναφέρθηκε μέσα από το blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ στο ματς των δύο ομάδων και τόνισε ότι οι Κίτρινοι για να φύγουν με το διπλό θα πρέπει να ακολουθήσουν κατά γράμμα το πλάνο του Βαγγέλη Αγγέλου. Παράλληλα, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου, χαρακτηρίζοντας το Λαύριο ως μια πολύ καλή ομάδα, που έχει αξιόλογο υλικό και έναν ικανό προπονητή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Η νέα σεζόν στο πρωτάθλημα ξεκινά για εμάς με ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο. Ερχόμαστε από ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ‘φορτωμένο’ πρόγραμμα με μια σειρά αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι οποίοι μας έδειξαν ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σημεία μας, ώστε να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά και να παρουσιαστούμε καλύτεροι, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα της Basket League.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε στην αναμέτρηση με το Λαύριο, είναι να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή μας, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό. Ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογο υλικό, που θέλει μεγάλη προσοχή, ενώ έχει έναν προπονητή, τον κ. Σερέλη, ο οποίος είναι πολλά χρόνια στην ομάδα.

Θα είναι μεγάλη χαρά για μένα που θα βρεθώ αντίπαλος με παιδιά που έχουμε περάσει πολλά μαζί στις μικρές Εθνικές ομάδες, όπως ο Λούντζης και ο Χαραλαμπόπουλος.

Περιμένουμε όλοι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί. Από την πλευρά μου εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία και γεμάτα γήπεδα και να μπορέσει να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ