Παρουσία Λάσκαρη οι τελικές επαφές Αρη – Τούρκων για τη χορηγία

Παρουσία Λάσκαρη οι τελικές επαφές Αρη – Τούρκων για τη χορηγία

Ο Νίκος Λάσκαρης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το πρωί της Παρασκευής για τις συζητήσεις με τους Τούρκους υποψήφιους χορηγούς της ΚΑΕ Αρης.

Παρουσία Νίκου Λάσκαρη θα γίνουν οι κρίσιμες συζητήσεις της διοίκησης της ΚΑΕ Αρης με τους υποψήφιους χορηγούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Οπως έγινε γνωστό επισήμως από τους «κίτρινους», ο ιδιοκτήτης της ομάδας μετέβη την Παρασκευή το πρωί στη συμπρωτεύουσα, με σκοπό να είναι παρών στις επαφές με τους Τούρκους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον Αρη.

«Ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης έφτασε σήμερα (24/11) στη Θεσσαλονίκη και θα είναι παρών στις συζητήσεις που θα γίνουν, μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνο Λάσκαρη» ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ενημέρωση από την ΚΑΕ, επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι οι επαφές για τη χορηγία βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Λάσκαρης και η αντιπροσωπεία του Αρη, στην οποία θα μετέχει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Ψηφίδης, θα συναντηθεί με τους Τούρκους επιχειρηματίες Αϊχάν Γκιουνέρ (έμπορος πολύτιμων λίθων) και Τανιέλ Γιλμάζ (εκπρόσωπος εταιρείας γαλακτοκομικών), αλλά και με τον Ελληνα επιχειρηματία Ηλία Κολοβέτσιο, ο οποίος έφερε σε επαφή τις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ