Μποχωρίδης : «Εμείς ήρθαμε για μπάσκετ…»

Μποχωρίδης : «Εμείς ήρθαμε για μπάσκετ…»

Οσα είπε ο αρχηγός του Άρη μετά το ματς στο Λαύριο, αλλά και ο Δημήτρης Βεργίνης που ήταν από τους διακριθέντες των κίτρινων.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης απέφυγε να εκφράσει ξεκάθαρα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με το Λαύριο, ωστόσο άφησε κάποιες αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο Άρης.

Για το ματς ο Ελληνας γκαρντ τόνισε ότι οι κίτρινοι ήλεγξαν τον ρυθμό και έπαιξαν  καλό μπάσκετ.

Ο αρχηγός του αυτοκράτορα επεσήμανε αρχικά: «Θέλαμε να μπούμε δυνατά και να ελέγξουμε ρυθμό σε έναν εκτός έδρας αγώνα. Δεν θα ασχολούμασταν με τίποτα άλλο, εμείς ήρθαμε για μπάσκετ εδώ και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Έγιναν κάποια λάθη (από την διαιτησία), αλλά ο παίκτης είναι για να παίζει και να μην ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, είτε στο παρκέ, είτε στην κερκίδα. Παίξαμε μπάσκετ, αυτό κάναμε και καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο ματς…».

Για την παρουσία του κόσμου και στο Λαύριο είπε: «Σε κάθε ματς που έρχονται οι οπαδοί μας εμείς δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και προσπαθούμε να τους ανταποδώσουμε την στήριξη. Αυτό κάναμε και αυτό θα κάνουμε».

Ο Δημήτρης Βεργίνης είπε από την πλευρά του στην κάμερα της ΕΡΤ: «Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε στην Ευρώπη και στο Κύπελλο και για αυτό χρειαζόμασταν μια νέα αρχή εδώ. Παίζαμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, ένα επικίνδυνο παιχνίδι, οι αντίπαλοί μας ήθελαν νίκη για δικούς τους λόγους, όμως εμείς ενωμένοι και συγκεντρωμένοι πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη.

Αν βάζαμε βολές θα είχαμε εξασφαλίσει τη νίκη νωρίτερα. Πήγαινε πόντο πόντο το παιχνίδι, στο τέλος εκτελέσαμε με υπομονή, πετύχαμε κρίσιμα καλάθια από κάτω στο τέλος, φτιάξαμε μια μικρή διαφορά και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Είναι μια περίεργη χρονιά φέτος, το ξέρουμε όλοι. Χρειαζόμαστε τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι διπλά μας. Ο Άρης είναι ο κόσμος του, θα κάνουμε τα πάντα, θα δώσουμε και την καρδιά μας για αυτή την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ