Μιλουτίνοφ: «Μάχη μέχρι τελικής πτώσεως»

Μιλουτίνοφ: «Μάχη μέχρι τελικής πτώσεως»

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού βραβεύτηκε ως ο MVP της πρεμιέρας της Α1 και μίλησε για την φετινή σεζόν και τους στόχους του Ολυμπιακού

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στη νίκη των ερυθρόλευκων επί του Χολαργού, με τον Σέρβο σέντερ να πετυχαίνει 24 πόντους. Ο Μιλουτίνοφ ανακηρύχθηκε MVP της πρεμιέρας της Α1 και μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Ολυμπιακού:

– Τι σημαίνει για σένα ότι στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League 2018-19 αναδείχθηκες MVP και, μάλιστα, με πολύ υψηλή επίδοση στο ranking;

«Είναι όμορφο το συναίσθημα της ανάδειξής μου σε MVP και μάλιστα με ατομικό ρεκόρ, όμως, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και όλα τα εύσημα ανήκουν και στους συμπαίκτες μου».

– Σε ποιο βαθμό έχετε οι παίκτες του Ολυμπιακού προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου προπονητή σας, Ντέιβιντ Μπλατ;

«Ακόμη συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και νέο προπονητή, οπότε είναι λογικό πως ακόμη προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Όμως, έχουμε πολύ καλή χημεία τόσο μεταξύ μας, όσο και με τον κόουτς Μπλατ, οπότε περιμένω μόνο θετικά πράγματα αυτή τη σεζόν»!

– Ποια είναι η υπόσχεση σου προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για την φετινή σεζόν;

«Θα παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως για να επιστρέψουμε στους τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ