Αρης: «Μέσα» και ο Λάκι Τζόουνς ενόψει Παναθηναϊκού

Αρης: «Μέσα» και ο Λάκι Τζόουνς ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για τη μεγάλη μάχη με τον Παναθηναϊκό.

Την προετοιμασία του ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League συνεχίζει ο Αρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας του Λαυρίου με 73-70 και το Σάββατο θα υποδεχθεί τους Πράσινους με στόχο το… θαύμα!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στο παιχνίδι με το Τριφύλλι θα έχει στη διάθεσή του και τον Λάκι Τζόουνς, ο οποίος την Πέμπτη προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ελληνα κόουτς. Ο Αμερικανός ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και πλέον μετράει αντίστροφα για τη μάχη με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: 

«Χωρίς απουσίες συνεχίστηκε σήμερα (11/10) η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (13/10, 18:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Ο Lucky Jones ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που δεν του επέτρεψε χθες (10/10) να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα και συμμετείχε κι αυτός κανονικά στη σημερινή μεσημεριανή προπόνηση.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ανάλυση του επόμενου αντιπάλου, με τη χρήση video.

Αύριο (12/10), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν μια φορά το μεσημέρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ