Η αντίδραση του Γιανάι στο ξέσπασμα του Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου (pic)

Η αντίδραση του Γιανάι στο ξέσπασμα του Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου (pic)

Ο Οφέρ Γιανάι είδε το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου και θέλησε να σχολιάσει μέσω των σόσιαλ μίντια,

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Παναθηναϊκός ακολουθούσε από… απόσταση τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην τρίτη περίοδο έκανε την αντεπίθεσή του και μπόρεσε να κάνει το Game 1 των τελικών της Stoiximan GBL ντέρμπι, χάνοντας όμως στο φινάλε.

Μετά τον αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε έξαλλος στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στη διαφορά που υπήρξε στις ελεύθερες βολές και στη συνέχεια χτύπησε το χέρι στο τραπέζι αποχωρώντας από την αίθουσα, δείχνοντας έτσι την ενόχλησή του.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την επικράτηση στο Game 1 (pic)

Το ξέσπασμα του Τούρκου προπονητή του «τριφυλλιού» υπέπεσε στην αντίληψη του Οφέρ Γιανάι, με τον πρόεδρο της Χάποελ Τελ Αβίβ να μην αντιστέκεται και να σχολιάζει μέσω των σόσιαλ μίντια. Συγκεκριμένα, ανάρτησε τις δηλώσεις του Αταμάν και έγραψε: «Δυνατά λόγια».

Η ανάρτηση του Οφέρ Γιανάι:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ