Ζάρας : «Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με απουσίες»

Ζάρας : «Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με απουσίες»

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά πρέπει να μάθει να παίζει και με τις απουσίες, ενώ υποστήριξε ότι στον ΠΑΟΚ πλέον κοιτάζουν μπροστά και θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη.

Η ΑΕΚ επικράτησε κατά κράτος του ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League με το τελικό σκορ να είναι 91-71. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζάρας, μίλησε μετά την αναμέτρηση των «Δικεφάλων» και τόνισε ότι αυτό που πρέπει να κάνουν οι «ασπρόμαυροι» είναι να κοιτάξουν μπροστά και να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν απέναντι στην Ένωση. Πιο αναλυτικά δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV: «Η όσο μεγάλη διαφορά δείχνει ότι δεν έφταιξε μόνο ένα πράγμα σήμερα. Μας έλειψαν οι τραυματίες, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με απουσίες. Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα, δουλειά που θα ξεκινήσει από αύριο κιόλας. Έχουμε δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι για το BCL. Είναι ακόμα αρχή, σίγουρα θέλουμε δουλειά. Προχωράμε…».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δε θα βάλουμε τα κλάματα. Κάθε παιχνίδι, κάθε προπόνηση είναι διδακτική. Πρέπει να δούμε τι κάνουμε λάθος και σε επίθεση και σε άμυνα. Πιστεύω ότι θα δούμε τα λάθη μας και θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ