Οι Σέρβοι «στέλνουν» από τώρα τον Γκος στους Τζαζ, αλλά…

Οι Σέρβοι «στέλνουν» από τώρα τον Γκος στους Τζαζ, αλλά…

Δημοσίευμα από την Σερβία αναφέρει πως οι άνθρωποι της Γιούτα δεν ήρθαν απλά για... επίσκεψη στο ΣΕΦ, αλλά για να... πάρουν τον Αμερικανού γκαρντ. To10.gr εξηγεί τι πραγματικά συμβαίνει.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, τη Δευτέρα βρέθηκαν στο ΣΕΦ ο General Manager των Γιούτα Τζαζ, Ντένις Λίντσεϊ  και ο Director of International Scouting, Ρίτσαρντ Σμιθ. Μία επίσκεψη που χαρακτηρίστηκε από τους περισσότερους ως… εθιμοτυπική, ως μία ακόμη επίσκεψη ομάδας του ΝΒΑ στους Ερυθρόλευκους.

Εντούτοις, σύμφωνα με τους Σέρβους, η παρουσία τους δεν ήταν για τουρισμό, ούτε για… να περάσει η ώρα τους. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «Blic» αναφέρει ότι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, που επελέγη το 2017 στο νούμερο 55 του ντραφτ από τους Μορμόνους, είναι μία περίπτωση που τσεκάρουν πάρα πολύ σοβαρά οι ιθύνοντες του συλλόγου της Γιούτα.

Και όχι για το καλοκαίρι αλλά για αυτήν την περίοδο! Για… άμεση μετακίνηση στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως «…ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος θα καταλήξει τις επόμενες εβδομάδες στο ΝΒΑ» και μάλιστα παρακάτω συνεχίζει επισημαίνοντας ότι «…οι Τζαζ έχουν το δικαίωμα να τον πάρουν οπότε οι ίδιοι επιθυμούν»!

Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο και ότι οι Σέρβοι υπερβάλλουν. Δεν θα είναι περίεργο να κινηθούν οι Τζαζ το καλοκαίρι, για να επιστρέψει ο παίκτης στην Αμερική. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, τόσο το ρόστερ του Ολυμπιακού, όσο και εκείνο των Αμερικανών έχει «κλείσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ