Καμπερίδης: «Υπάρχει σεβασμός προς το Περιστέρι»

Καμπερίδης: «Υπάρχει σεβασμός προς το Περιστέρι»

Την πεποίθηση ότι οι παίκτες του Χολαργού σέβονται την ομάδα του Περιστερίου, εξέφρασε ο Μιχάλης Καμπερίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι για την τρίτη αγωνιστική της Basket League μίλησε ο παίκτης του Χολαργού, Μίχαλης Καμπερίδης.

Οι «νεοφώτιστοι» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη την προηγούμενη αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκαν του Κολοσσού Ρόδου και είναι έτοιμοι για μια ακόμα σπουδαία εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα των δυτικών προαστίων, τονίζοντας ότι το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη χρειάζεται τον σεβασμό όλων.

Πιο αναλυτικά, ο 24χρονος άσος υποστήριξε: ««Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη με τον Κολοσσό, καθώς είχαν προηγηθεί δυο πολύ δυνατά ματς με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας για το κύπελλο και το πρωτάθλημα.«Η συγκεκριμένη νίκη ήταν ιστορική για την ομάδα μας μέσα στο γήπεδο της παίζοντας για πρώτη φορά στην Α1. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ άγχος που στο τέλος καταφέραμε να το κερδίσουμε και με διαφορά. Δεν ήμασταν ιδιαίτερα εύστοχοι και αυτό το γεγονός δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας.

«Η ψυχολογία μας είναι σε καλό σημείο μετά τη νίκη επί του Κολοσσού. Υπάρχει σεβασμός προς το Περιστέρι, ξέρουμε ό,τι παίζουμε εκτός έδρας και ο αντίπαλος προέρχεται από δυο μεγάλες νίκες επί της ΑΕΚ και του Προμηθέα που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όλη την εβδομάδα δουλεύουμε γι’ αυτό και είμαστε προσηλωμένοι εκεί. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά είναι ένα ματς, όπου όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος και το θέλει πολύ θα το πάρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ