Βραβεύει τον Μίλαν Γκούροβιτς το Περιστέρι

Βραβεύει τον Μίλαν Γκούροβιτς το Περιστέρι

Μια από τις πιο θρυλικές μορφές της ομάδας του Περιστερίου, τον Μίλαν Γκούροβιτς, θα τιμήσει η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στον αγώνα κόντρα στον Χολαργό.

Τον Μίλαν Γκούροβιτς θα βραβεύσει στο παιχνίδι κόντρα στον Χολαργό (20/10 15:45) το Περιστέρι, όπως ανακοίνωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο βετεράνος γκάρντ είχε αγωνιστεί στο Περιστέρι για πέντε χρόνια (1993-1998), αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ελλάδα και η ομάδα του Αργύρη Πελουδάκη δεν θα χάσει την ευκαιρία να τιμήσει μια από τις πιο θρυλικές φιγούρες που έχει αγωνιστεί στην ομάδα, όπως έχει κάνει και με άλλους παίκτες στο παρελθόν.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola, επιθυμώντας να τιμήσει αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα του Γ.Σ.Π., ανακοινώνει ότι το προσεχές Σάββατο (20/10) στο ημίχρονο της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Χολαργό (3.45 μμ) θα τιμήσει τον Μίλαν Γκούροβιτς!

Ο 42άχρονος, σήμερα, Μίλαν, αγωνίστηκε στην ομάδα μας, για πέντε συνεχείς σεζόν (1993-1998) αποτελώντας έναν εκ των σπουδαιότερων αθλητών στη μακρόχρονη Ιστορία του Συλλόγου. Ο Μίλαν Γκούροβιτς πέρα από τον Γ.Σ.Π., αγωνίστηκε και στις: Μπαρτσελόνα, ΑΕΚ, Μάλαγα, Μπανταλόνα, Παρτίζαν, Ερυθρό Αστέρα και Γαλατάσαραϊ, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Σερβίας/Μαυροβουνίου που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ινδιανάπολη το 2002 και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Τουρκίας το 2001!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ