Σκουλίδας: «Συγκεντρωμένοι 40 λεπτά κόντρα στο Περιστέρι»

Σκουλίδας: «Συγκεντρωμένοι 40 λεπτά κόντρα στο Περιστέρι»

Τον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι σχολίασε ο παίκτης του Χολαργού μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ ο Διονύσης Σκουλίδας.

Την επικείμενη αναμέτρηση του Χολαργού κόντρα στο Περιστέρι (20/10, 15:45) σχολίασε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ ο Διονύσης Σκουλίδας τονίζοντας ότι η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού για να καταφέρει να πάρει την νίκη στον αγώνα κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης των «νεοφώτιστων» στον ΕΣΑΚΕ:

«Συγκεντρωμένοι 40 λεπτά για να φτάσουμε στη νίκη

Φίλοι μου καλησπέρα.

Φτάνοντας πλέον στην τρίτη εβδομάδα του πρωταθλήματος έχουμε μπροστά μας το Σάββατο μια ομάδα, όπως είναι το Περιστέρι, που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με έναν ιδανικό τρόπο, έχοντας δυο νίκες, μια εντός και μια εκτός έδρας.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας για μας, αλλά πιστεύω πως έχουμε δουλέψει κατάλληλα για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση έχοντας κάνει την πρώτη και ιστορική εντός έδρας νίκη απέναντι στον Κολοσσό.

Όσο για το τι χρειάζεται να κάνουμε κόντρα στο Περιστέρι για να διεκδικήσουμε τη νίκη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και στο τέλος ελπίζω να καταφέρουμε να είμαστε εμείς οι νικητές του παιχνιδιού!»

Διονύσης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ