Ρέθυμνο-ΑΕΚ 57-66

Ρέθυμνο-ΑΕΚ 57-66

Η ΑΕΚ κέρδισε 66-57 το Ρέθυμνο χωρίς να ικανοποιήσει με την εικόνα της

Η ΑΕΚ κατάφερε να «λυγίσει» την αντίσταση του Ρεθύμνου και να πάρει τη νίκη με 66-57 χωρίς ωστόσο να ικανοποιήσει συνολικά με την εμφάνισή της. Οι κρητικοί προσπάθησαν πάρα πολύ να κάνουν την έκπληξη, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο ξέμειναν από λύσεις και δυνάμεις.

Το Ρέθυμνο μπήκε στο ματς με το… μαχαίρι στα δόντια και έδειξε στην ΑΕΚ πως θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πάρει τη νίκη. Με τον Κλάντον να κερδίζει τις «μάχες» μέσα στη ρακέτα, τον Μπαρτ να «τρυπώνει» μέσα στην άμυνα και να δίνει λύσεις οι κρητικοί είχαν τα πρωτεία στην αναμέτρηση (23-19 στο 13’).

Ωστόσο η «Ενωση» αντέδρασε, βρήκε τον τρόπο να περιορίσει το Ρέθυμνο και να βγάλει αιφνιδιασμούς καταφέρνοντας να ισορροπήσει το ματς με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με 31-30 υπέρ του Ρεθύμνου.

Οι δυο ομάδες συνέχισαν να με τις επιθέσεις να έχουν τις απαντήσεις με το Ρέθυμνο να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα (44-42 στο 24’).

Ωστόσο η ΑΕΚ με τους Λαρεντζάκη και Ρατάν-Μέις βρήκε λύσεις στην επίθεση, άπλωσε την ποιότητά της στο παρκέ, πίεσε το Ρέθυμνο και άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ. Προηγήθηκε με 63-51 στο 36’ και καθώς οι κρητικοί δεν είχαν ούτε την ποιότητα, ούτε τις προσωπικότητες να ανατρέψουν την κατάσταση, η «Ενωση» πήρε τη νίκη με το τελικό 66-57.

Από την ομάδα του Μπάνκι, που πάντως δεν κέρδισε εύκολα οι Λαρεντζάκης, Ρατάν- Μέις και Χάντερ ήταν οι καλύτεροι.

Για το Ρέθυμνο προσπάθησαν οι Κλάντον και Μπαρτ.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 31-30, 46-49, 57-66

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ