Αμφίβολοι για το ματς με Χολαργό οι Μαργαρίτης και Χρυσικόπουλος

Αμφίβολοι για το ματς με Χολαργό οι Μαργαρίτης και Χρυσικόπουλος

Με αρκετά προβλήματα έχει αρχίσει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς κόντρα στον Χολαργό, με τους Μαργαρίτη και Χρυσικόπουλο να μην συμμετέχουν στην σημερινή προπόνηση και να είναι αμφίβολοι για το ματς του Σαββάτου.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Χολαργό για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League, αλλά όπως έκανε γνωστό η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ σε ανακοίνωση της ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα , καθώς οι Μαργαρίτης και Χρυσικόπουλος δεν συμμετείχαν στην σημερινή προπόνηση και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 35χρονος φόργουορντ έχει υποστεί διάταση μετά από τον υπέρηχο στον οποίο υποβλήθηκε και αύριο θα παρθεί η απόφαση αν θα ακολουθήσει την αποστολή για την Αθήνα.

Από την άλλη, ο Χρυσικόπουλος ταλαιπωρείται από ιογενή γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα η συμμετοχή στον αγώνα του Σαββάτου να μην είναι σίγουρη.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με σημαντικά προβλήματα επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ, ξεκινώντας την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Χολαργό (27/10 στις 15:45). Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε στη διάρκεια του αγώνα στο Ισραήλ, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις (υπέρηχο), διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάταση. Για τον λόγο αυτό έμεινε σήμερα εκτός προπόνησης και θα δοκιμάσει αύριο να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και να ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Εκτός προγράμματος είναι και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που νοσηλεύεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με ιογενή γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου είναι αμφίβολη.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Την Παρασκευή η προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί στις 12:00, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ