Mπάνκι: «Μπορεί να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε ομάδα ο Προμηθέας»

Mπάνκι: «Μπορεί να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε ομάδα ο Προμηθέας»

Ικανός να είναι ανταγωνιστικός κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα που βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο είναι ο Προμηθέας Πάτρας, σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι.

Την πεποίθηση ότι ο Προμηθέας Πάτρας μπορεί να είναι ανταγωνιστικός με οποιαδήποτε ομάδα που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, εξέφρασε ο Λούκα Μπάνκι σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ. Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός επισήμαινε ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις για να αποδείξει ότι βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση,

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο 53χρονος τεχνικός:

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Προμηθέας είναι μία οργανωμένη ομάδα, η οποία ήδη πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, ειδικά στο Basketball Champions League. Έχει δείξει, ότι μπορεί ανταγωνιστεί οποιαδήποτε ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο.

Περιμένουμε επιθετική προσέγγιση στο παιχνίδι του, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο Πρωτάθλημα και δεν θέλει να χάσει άλλους βαθμούς, ειδικά στην έδρα του. Από την πλευρά μας, βρισκόμαστε σε διαδικασία βελτίωσης του τρόπου παιχνιδιού μας. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να αποδείξουμε, ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Χρειάζεται σταθερότητα, συνοχή, συγκέντρωση και τα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης για να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ