Χολαργός: «Σεβόμαστε τον νόμο, δεν δίνουμε εισιτήρια σε οργανωμένους καμίας ομάδας»

Χολαργός: «Σεβόμαστε τον νόμο, δεν δίνουμε εισιτήρια σε οργανωμένους καμίας ομάδας»

Η ΚΑΕ Χολαργός εξέδωσε ανακοίνωση διευκρινίζοντας την θέση της ομάδας όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων στις εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Η ΚΑΕ Χολαργός εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να διευκρινίσει την πολιτική της ομάδας όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων στις εντός έδρας αναμετρήσεις της. Στην ανακοίνωση αναφέρει καθαρά ότι η ομάδα των βορείων προαστίων σέβεται απόλυτα τους νόμους και δεν προτίθεται να διαθέσει εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς καμίας ομάδας. Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

«Η ΚΑΕ Χολαργός από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της επιθυμεί κάθε αγώνας της ομάδας στο πρωτάθλημα της BETSHOP BASKET LEAGUE να είναι μια γιορτή. Κάθε Χολαργιώτης να έρχεται στο πλήρως ανακαινισμένο στολίδι μας και να απολαμβάνει την αγαπημένη μας ομάδα. Γι’ αυτό και σπεύδει να ενημερώσει πως δεν σκοπεύει να δώσει εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς καμίας ομάδας που θα επιθυμούν να έρθουν στο γήπεδο μας «Αντώνης Τρίτσης» εφαρμόζοντας και το νόμο που απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών. Κατά συνέπεια στο αυριανό (27/10, 15.45) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν θα δοθούν εισιτήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ