Παπαθεοδώρου: «Να περιορίσουμε τα λάθη μας και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Παπαθεοδώρου: «Να περιορίσουμε τα λάθη μας και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Τον περιορισμό των λαθών και στον έλεγχο του ρυθμό παρουσίασε ως κλειδιά στην αναμέτρηση κόντρα στον Χολαργό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Χολάργο τονίζοντας ότι ο περιορισμός των λαθών αλλά και η επιβολή του ρυθμού της ομάδας του θα αποτελέσουν τα κλειδιά της αναμέτρησης στην αναμέτρηση, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς.

Πιο αναλυτικά, ο τεχνικός του Δικέφαλου τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας το Χολαργό, μία νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, με έναν έμπειρο προπονητή και καλούς ξένους παίκτες, που έχουν και ποιότητα και εμπειρία από την Ευρώπη οι περισσότεροι από αυτούς. Υπάρχει φυσικά και ο Γιάνκοβιτς που είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας σε αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να συγκεντρωθούμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε ένα δύσκολο παιχνίδι, να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, να περιορίσουμε τα λάθη μας, που ήταν αρκετά στα τελευταία 2-3 παιχνίδια και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας μέσα από την άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ