Χωρίς Στρέλνιεκς ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Χωρίς Στρέλνιεκς ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Με μοναδικό πρόβλημα εκείνου του Στρέλνιεκς θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη. Την θέση του στην δωδεκάδα θα την πάρει ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Χωρίς τον τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για το ματς με τον Άρη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League στο «Nick Galis Hall». .

O Λετονός γκάρντ θα παραμείνει στην Αθήνα λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί στους προσαγωγούς και θα συνεχίσει να κάνει την αποθεραπεία του, καθώς το τεχνικό επιτελείο και ο Ντέιβιντ Μπλάτ δεν θέλουν να ρισκάρουν κάποια υποτροπή, που θα τον κάνει να χάσει μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.

Η αποστολή, έτσι θα ταξιδέψει χωρίς αυτόν, ενώ το πιο επικρατέστερο σενάριο είναι να μην αγωνιστεί ούτε και στο επόμενο παιχνίδι της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στην θέση του στην αποστολή θα την πάρει ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Άρη:
Τολιόπουλος, Σπανουλης, Τουπαν, Τιμά, Μιλουτινοφ, Παπανικολαου, Γουίλιαμς – Γκος, Πριντεζης, ΛεΝτει, Μπογρης, Μάντζαρης και Βεζένκοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ