Πανιώνιος: Επιασε αμέσως δουλειά ο Ντόρσεϊ (pics)

Πανιώνιος: Επιασε αμέσως δουλειά ο Ντόρσεϊ (pics)

Ο Αμερικανός σέντερ από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν στο γήπεδο και προπονήθηκε για μισή ώρα – Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο ο Τζόι Ντόρσεϊ! Ο Αμερικανός σέντερ το βράδυ της Τρίτης έφτασε στην Αθήνα και πήγε απευθείας στο κλειστό της οδού Αρτάκης. Ο θηριώδης άσος φόρεσε τα ρούχα της προπόνησης και έπιασε αμέσως δουλειά! Όπως μάλιστα ενημέρωσε σχετικά η ΚΑΕ Πανιώνιος στο Facebook, ο έμπειρος άσος προπονήθηκε για μισή ώρα.

Ο Ντόρσεϊ την Τετάρτη θα γνωρίσει από κοντά τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και τον Βασίλη Φραγκιά και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού έχει έρθει αποφασισμένος να βοηθήσει τον Πανιώνιο και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την επιθυμία του να πάει αμέσως στο γήπεδο, μετά την άφιξή του στην Αθήνα.

Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να ανεβάσει στροφές και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό. Όπως όλα δείχνουν απέναντι στους Πράσινους θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα των Κυανέρυθρων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Πανιώνιος στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ