Πανταζόπουλος: «Το Περιστέρι δουλεύει σκληρά, να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα»

Στο γεγονός ότι το Περιστέρι δουλεύει σκληρά για να κρατήσει την έδρα του αλώβητη και μετά από το ματς με τον Ήφαιστο Λήμνου στάθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Πανταζόπουλος.

Πανταζόπουλος: «Το Περιστέρι δουλεύει σκληρά, να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα» | to10.gr

Τον στόχο του Περιστερίου στον αγώνα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου έθεσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Πανταζόπουλος, ο οποίος είναι να κρατήσει αλώβητη την έδρα της, ενώ παράλληλα ότι η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους σκοπούς της τη φετινή χρονιά.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Πανταζόπουλος υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Ο αγώνας με τον Ήφαιστο είναι ο κρισιμότερος που έχουμε δώσει έως τώρα. Και επειδή μετά την ήττα στην Κύμη, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες αλλά και διότι οι αντίπαλοι μας, έπειτα από την ήττα τους στη μεταξύ μας αναμέτρηση για το Κύπελλο, θα έχουν αυξημένο κίνητρο.

Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και να κρατήσει αλώβητη την έδρα μας. Το πρώτο βήμα όμως για τη νίκη είναι να γεμίσει το γήπεδο! Ο κόσμος του Περιστερίου πρέπει να δώσει δυναμικά το «παρών» και να δείξουμε για μια ακόμη φορά ότι το γήπεδο μας είναι μια από τις καλύτερες έδρες στην Ελλάδα!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο