Σιγκούνας: «Δεν χωράνε νεκρά διαστήματα κόντρα στον Προμηθέα»

Σιγκούνας: «Δεν χωράνε νεκρά διαστήματα κόντρα στον Προμηθέα»

Το ματς κόντρα στο Προμηθέα σχολίασε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας μέσω στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας παράλληλα ότι για το Ρέθυμνο θα έρθουν καλύτερες μέρες μέσα στην χρονιά.

Την πεποίθηση ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον Ρέθυμνο, εξέφρασε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας μέσω του blog του στον ΕΣΚΑΕ, σχολιάζοντας παράλληλα και το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Προμηθέα.

Δείτε αναλυτικά το blog του Αλέξανδρου Σιγκούνα στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλώς ήρθατε στο Blog μου για ακόμη μια φορά, σας χαιρετώ όλους και πιστεύω να είστε ανυπόμονοι για την 5η αγωνιστική της Betshop Basket League, διότι μεγάλα ματς έρχονται τις επόμενες ημέρες!

Μετά το κενό της μίας εβδομάδας που είχαμε, λόγο του Κυπέλλου, έφτασε και πάλι η ώρα για… Μάχη!!!

Δύο καινούργιοι παίκτες προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας μας, ο Elijah και ο Aaron με σκοπό να μας βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν. Απ’ την αρχή της σεζόν έχουμε σταθεί άτυχοι θα έλεγα, διότι έχουμε κάνει αρκετές αλλαγές παικτών, μέχρι να καταλήξουμε σήμερα να έχουμε ουσιαστικά το τελικό ρόστερ. Αυτό έκανε τη δουλειά μας πιο δύσκολη μέσα στο παρκέ, με περισσότερη ακόμα πίεση στην καθημερινότητα των προπονήσεων, αλλά δεν γίνεται και αλλιώς…

Πρέπει να κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου για να ενταχθεί στην φιλοσοφία της ομάδας, όσο δυνατόν το γρηγορότερο ο καινούργιος σου συμπαίκτης.

Χαίρομαι που και οι δυο καινούργιοι μου συμπαίκτες είναι καλοί χαρακτήρες, θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν και προσπαθούν καθημερινά όλο και περισσότερο.

Έχω επαναλάβει αρκετές φορές, πως είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας… Το ξαναλέω για ακόμη μια φορά!

Μπορεί να μην έχουμε κάνει την αρχή που όλοι θα θέλαμε, αλλά ο δρόμος είναι πολύ μακρύς…Σε ένα δύσκολο Πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, όπως το φετινό, οι ομάδες που θα έχουν διάρκεια, θα είναι αυτές που θα καταφέρουν τους στόχους τους.

Έτσι και εμείς θέλουμε να είμαστε μια ομάδα με διάρκεια, μια ομάδα που μέρα με την μέρα θα βελτιώνεται θα βάλει τα θεμέλια για μια καλύτερη πορεία!

Υποδεχόμαστε τον Προμηθέα Πατρών σε ένα παιχνίδι που απαιτεί προσπάθεια 40 λεπτά. Δεν χωράνε «νεκρά» διαστήματα που θα επιτρέψουν στον αντίπαλο να διεκδικήσει την νίκη.

Είμαστε καλά προετοιμασμένοι στο πλάνο που θα ακολουθήσουμε και για εμάς υπάρχει μόνο η λέξη Νίκη! Γνωρίζουμε πως η ομάδα του Προμηθέα μετά από ένα κουραστικό ταξίδι λόγο των Ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων έρχεται στο Ρέθυμνο να δώσει, το τρίτο της παιχνίδι σε μια βδομάδα. Γνωρίζουμε επίσης ότι διαθέτει και ένα πολύ γεμάτο και ποιοτικό ροστερ.

Δεν παύει όμως να είναι ένα παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας, ένα παιχνίδι που έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στο πλάνο που θα μας δώσει την Νίκη!

Εύχομαι να δω γήπεδο μας γεμάτο, να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο Πρωτάθλημα, να βάλουμε τις βάσεις για μια καλή πορεία και να κάνουμε μια «Καινούργια Αρχή» αν μπορούσα να το θέσω έτσι!»

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ