Τσιάρας: «Καλή ομάδα με δυνατό ρόστερ ο ΠΑΟΚ»

Τσιάρας: «Καλή ομάδα με δυνατό ρόστερ ο ΠΑΟΚ»

Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ έπλεξε ο Γιώργος Τσιάρας μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ σχολίασε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ ο Γιώργος Τσιάρας τονίζοντας ότι η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδωρού έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, αλλά υπογράμμισε ότι η Κύμη χρειάζεται να κάνει νίκες στο πρωτάθλημα.

Δείτε αναλυτικά το blog του Γιώργου Τσιάρα στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας ξανά φίλοι μου,

Έχουμε 15 μέρες να τα πούμε, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα της Betshop Basket League είχε ρεπό. Εμείς βέβαια δεν μείναμε εκτός παρκέ, αφού είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το κύπελλο.

Ας δούμε όμως τι συνέβη σε αυτές τα δύο εβδομάδες που μεσολάβησαν από το τελευταίο μας μπλογκ. Μέσα σε μόλις 15 ημέρες είχαμε ένα απίστευτο κοντράστ συναισθημάτων, δύο παιχνίδια με εκ διαμέτρου αντίθετη κατάληξη από ψυχολογικής απόψεως.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ξεκινήσαμε με μια πολύ κακή εμφάνιση και μια πολύ βαριά εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα μας «ταρακούνησε» και μας οδήγησε να σκεφτούμε σοβαρά τα αίτια που το προκάλεσαν, αλλά δεν είχαμε κιόλας πολύ χρόνο για να μείνουμε σε αυτό το ματς, αφού ακολουθούσε ένα παιχνίδι κυπέλλου με «έπαθλο» την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Οφείλαμε στον εαυτό μας να ανασυγκροτηθούμε άμεσα και να δείξουμε σε όλους ότι δεν ήταν η πραγματική μας εικόνα αυτή που δείξαμε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Πράγματι, μπορέσαμε να δείξουμε χαρακτήρα, βγάλαμε πάθος και θέληση στο παρκέ και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη.

Τώρα είμαστε σίγουρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην 4άδα του Κυπέλλου, αλλά όπως δεν είχαμε χρόνο να σταθούμε στο άσχημο αποτέλεσμα, έτσι και τώρα δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς. Μπροστά μας έχουμε ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα, αρχής γενομένης με την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Ο αντίπαλος μας είναι μια πολύ καλή ομάδα, με δυνατό ρόστερ και δεμένο σύνολο. Το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι είναι σε καλή κατάσταση, ανεβαίνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι και έχουν βρει αγωνιστικό ρυθμό. Εμείς καλούμαστε να μπούμε έτοιμοι από όλες τις απόψεις στο παρκέ, να βρούμε απαντήσεις στο δυνατό παιχνίδι του ΠΑΟΚ και να δείξουμε ξανά χαρακτήρα, όπως κάναμε στο ματς του Κυπέλλου. Χρειαζόμαστε κάποιες μεγάλες νίκες για να καλύψουμε το έδαφος που έχουμε χάσει και θα τις διεκδικήσουμε όπου μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ