Σκουλίδας: «Δεν υπάρχει χώρος για λάθη κόντρα στην ΑΕΚ»

Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Χολαργού για να έχουν τύχη στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ τόνισε ο Διονύσης Σκουλίδας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Σκουλίδας: «Δεν υπάρχει χώρος για λάθη κόντρα στην ΑΕΚ» | to10.gr

Την πεποίθηση ότι οι παίκτες του Χολαργού δεν θα πρέπει να υποπέσουν σε αρκετά λάθη έτσι ώστε να έχουν την τύχη στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, εξέφρασε ο Διονύσης Σκουλίδας μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Δείτε αναλυτικά το blog του Διονύση Σκουλίδα:

Άλλη μια εβδομάδα στο πρωτάθλημα της BetShop Basket League! Μετά από μια εβδομάδα, όπου δεν είχαμε… δράση, λόγω των αναμετρήσεων του κυπέλλου, επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας. Δουλέψαμε καλά την εβδομάδα που δεν είχαμε πρωτάθλημα και είμαστε σε καλή κατάσταση.

Αυτή τη φορά στον δρόμο μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Ξέρουμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η ΑΕΚ είναι μια γεμάτη ομάδα η οποία αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα του Basketball Champions League, γεγονός που την «αναγκάζει» να έχει πιο γεμάτο ρόστερ.

Πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι γιατί είναι ένας εκτός έδρας αγώνας και ειδικά με τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ φέτος μέσα στο γήπεδο της δεν υπάρχει χώρος για μικρά και αχρείαστα λάθη, γιατί έτσι μπορεί να αυξήσει την διαφορά στο σκορ και πλέον να είναι δύσκολο για εμάς να επανέλθουμε!

Προερχόμαστε από μια εβδομάδα χωρίς αγωνιστική, έχουμε παίξει ένα φιλικό αγώνα και θεωρώ πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα! Απομένει αυτό να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο με την προσπάθεια που θα κάνουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Είναι μια ευκαιρία για εμάς να δείξουμε τι αξίζουμε και πόσο καλή ομάδα είμαστε, αλλά και πόσο καλή χημεία έχουμε «χτίσει» μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα!

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο