Μπεντίλ: «Πληγώθηκε ο εγωισμός μας μετά από την ήττα από την Κύμη»

Μπεντίλ: «Πληγώθηκε ο εγωισμός μας μετά από την ήττα από την Κύμη»

Στο γεγονός ότι ο αποκλεισμός από την Κύμη στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πλήγωσε τον εγωισμό των παικτών του Περιστερίου στάθηκε ο Μπεν Μπεντίλ.

Το Περιστέρι προετοιμάζεται για το ματς κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου για την 5η αγωνιστική της Basket League και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από την ήττα από την Κύμη για το Κύπελλο Ελλάδας, ματς το οποίο πλήγωσε τον εγωισμό όλων στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, σύμφωνα με τον Μπεν Μπεντίλ.

Πιο αναλυτικά, ο Αμερικανός άσος τόνισε: «Η ήττα από την Κύμη και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή, πλήγωσε τον εγωισμό όλων μας. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ήφαιστο Λήμνου, μια ομάδα γνωστή σε εμάς καθώς παίξαμε μαζί και στο Κύπελλο. Αυτό σημαίνει πως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε για να παραμείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα και να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας».

Παράλληλα, ο 23χρονος άσος έκανε και ειδική αναφορά προς τον κόσμο του Περιστερίου λέγοντας: «Θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Θέλουμε ο κόσμος του Περιστερίου να σταθεί στο πλευρό μας κι όλοι μαζί, στο φινάλε της αναμέτρησης, να πανηγυρίσουμε μία ακόμα νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ