Ρέθυμνο – Προμηθέας 72-73

Ρέθυμνο – Προμηθέας 72-73

Ο Προμηθέας πήρε μια πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη στην Κρήτη κόντρα στο Ρέθυμνο με 73-72 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες με Παναθηναϊκό και Στρασμπούρ.

Ο Προμηθέας έφυγε με ένα πολύ μεγάλο διπλό από την Κρήτη, επικρατώντας του Ρεθύμνου με 73-72 και πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League. Οι Πατρινοί επέστρεψαν στις νίκες μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Κύπελλο και Basketball Champions League κόντρα σε Παναθηναϊκός και Στρασμπουρ αντίστοιχα, όμως λίγο έλειψε το Ρέθυμνο να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί σε όλη την αναμέτρηση και άγγιξαν την πρώτη τους νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές όμως το σουτ του Μπαρτ δύο δεύτερα πριν το τέλος ήταν άστοχο, με αποτέλεσμα ο Προμηθέας να πανηγυρίσει τη νίκη.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τον Προμηθέα να ξεκινάει καλύτερα και να προηγείται με 7-2 στα πρώτα λεπτά με πρωταγωνιστή τον Τσαϊρέλη. Οι Κρητικοί όμως ανέβασαν ρυθμούς και ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο στο +3 (18-15). Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως ο Προμηθέας ήταν πιο εύστοχος, με τον Λίποβι και τον Μέιερ να βγαίνουν μπροστά. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 40-33.

Στην τρίτη περίοδο το Ρέθυμνο μπήκε δυνατά και με ένα σερί 8-0 πέρασε μπροστά. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο και καλάθι καλάθι με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος με το σκορ στο 55-53 υπέρ των γηπεδούχων. Με τους Ελιζάια Τζόνσον και Τράβις Ντάνιελς να βγαίνουν μπροστά για τους γηπεδούχους στο τέλος το σκορ έγινε στο 36′ 63-63, όμως εν συνεχεία ο Γκίκας με 5 πόντους έκανε το σκορ 71-67 υπέρ του Προμηθέα.

Το Ρέθυμνο με σερί 5-0 και τριποντάρα του Μπαρτ έφερε το ματς στον πόντο, ο Κασελάκης αστόχησε για τους φιλοξενούμενους και έμενα 5 δεύτερα για το τέλος. Μετά το τάιμ άουτ ο Μπαρτ πήρε την τελευταία επίθεση και έγινε ο μοιραίος διότι αστόχησε παρά το γεγονός πως ήταν ο κορυφαίος των Κρητικών με τον προμηθέα εντέλει να φεύγει με τη νίκη σε ένα ματς-θρίλερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ