Παππάς: «Πάντα με τον Ολυμπιακό είναι ένα ξεχωριστό ματς»

Παππάς: «Πάντα με τον Ολυμπιακό είναι ένα ξεχωριστό ματς»

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε για τα επόμενα παιχνίδια των πρασίνων, αλλά και τον Πανιώνιο.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στη δημόσια τηλεόραση μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, ευχήθηκε τα καλύτερα στην πρώην ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στα ερχόμενα παιχνίδια των πρασίνων, αυτό απέναντι στην Εφές για την Ευρωλίγκα και αυτό με τον Ολυμπιακό για την Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε: «Κάθε φορά που παίζω με αυτή την ομάδα είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Πέρασα έναν πολύ ωραίο χρόνο εδώ. Μπορώ να σου πω ότι ακόμα νοσταλγώ τις ημέρες μου στον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα θέλαμε τη νίκη, την πήραμε θεωρώ αρκετά εύκολα. Ο Πανιώνιος έχει δυναμώσει, έχει πάρει παίκτες και ειλικρινά του εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας.

Έχουμε μπροστά μας δύσκολα ματς, ευτυχώς προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Σήμερα δείξαμε καλό πρόσωπο και θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα με την Εφές».

«Δεν νομίζω πως θα υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Πάντα με τον Ολυμπιακό είναι ένα ξεχωριστό ματς. Το κίνητρο είναι πάντα τεράστιο είτε είναι φιλικό, είτε για τον τελικό της Ευρωλίγκας. Ελπίζω να παραταχθούμε έτοιμοι, όπως κάναμε στο τελευταίο ματς, και να πάρουμε τη νίκη», πρόσθεσε αναφορικά με το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ