Χριστοδουλόπουλος: «Πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια του Πανιωνίου»

Χριστοδουλόπουλος: «Πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια του Πανιωνίου»

Κάλεσμα προς τον κόσμο του Πανιώνιου να στηρίξει την ομάδα έκανε ο νέος διοικητικός ηγέτης των «κυανέρυθρων», Γιώργος Χριστοδουλόπουλος

Την πεποίθηση ότι ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας, εξέφρασε ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά από το παιχνίδι των «κυανέρυθρων» με τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα επισήμαινε ότι νιώθει ασφαλής που στην τεχνική ηγεσία είναι ο Βασίλης Φραγκιάς.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολη η στιγμή για τον Πανιώνιο. Πιστέψαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ότι συνεργάτες μου ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τον ιστορικό Πανιώνιο. Κάνουμε μία προσπάθεια με αλλαγή προπονητή, δύο Αμερικανούς παίκτες και τον Παπαντωνίου.

Δημιουργήσαμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα αγωνίζεται κάθε φορά για την νίκη. Το σημερινό ματς είναι σαν ένα δυνατό φιλικό. Πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Η δύναμη της έδρας στο επίπεδο που βρίσκεται ο Πανιώνιος είναι σημανική. Οι άλλες ομάδες που παλέψουμε δεν το έχουν. Έχω άγχος αλλά υπάρχει ασφάλεια για τον κόουτς και τις επιλογές του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ