Πασκουάλ: «Εχουμε 4 δύσκολα ματς…»

Πασκουάλ: «Εχουμε 4 δύσκολα ματς…»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το βαρύ πρόγραμμα που έχει η ομάδα του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στη διαχείριση των παικτών του και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την αναμέτρηση.

Ο Καταλανός τεχνικός ανέφερε αρχικά για τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι και έπρεπε να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά, να πάμε βήμα-βήμα. Κάναμε κάποια λάθη στην τρανζίσιον επίθεση και στην άμυνα, γι’ αυτό δεν βρήκαμε τρόπο να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα γενικά, αλλά χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ, ειδικά στην αρχή του τρίτου δεκάλεπτου. Η διαφορά ήταν 12-15 πόντους, αλλά στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να ανοίξουμε τη διαφορά και είμαστε ευχαριστημένοι».

Όσον αφορά στο ματς με την Εφές και το πρόγραμμα που έχει ο Παναθηναϊκός, υπογράμμισε: «Τώρα έχουμε 4 δύσκολα ματς στη σειρά, με Εφές, Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και πρέπει να πάμε ματς με ματς. Αυτή τη σεζόν η Εφές έχει ένα φανταστικό ρόστερ, με πολλές επιλογές.

Να προετοιμάσουμε καλά το παιχνίδι για τους σημαντικούς παίκτες της Εφές, όπως ο Μίτσιτς που κάνει πολύ καλή σεζόν, τον Μοερμάν, τον Μπομπουά, τον Σίμον και πολλούς ακόμη καλούς παίκτες. Έχουν ένα εκπληκτικό ρόστερ, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ