Μούρτος: «Να διατηρήσουμε το αήττητο στο «σπίτι» μας»

Μούρτος: «Να διατηρήσουμε το αήττητο στο «σπίτι» μας»

Στο γεγονός ότι ο Ήφαιστος Λήμνου θα πρέπει να παίξει καλά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ για να μπορέσει να κρατήσει την έδρα του αλώβητη στάθηκε ο Σπύρος Μούρτος.

Την πεποίθηση ότι ο Ήφαιστος Λήμνου θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά για να μπορέσει να κρατήσει την έδρα του αλώβητη και μετά από το ματς με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Σπύρος Μούρτος σε δηλώσεις του που παραχώρησε μέσω blog στον ΕΣΑΚΕ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης του Ήφαιστου στο blog του:

Καλησπέρα σε όλους,

Μετράμε αντίστροφά για το τρίτο παιχνίδι στην έδρα μας και ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Όπως θα έχετε ενημερωθεί, σε ακόμα ένα ματς στο κλειστό “Νίκος Σαμαράς” έχουμε sold out και είναι ξεκάθαρο πλέον, πώς ο κόσμος της Λήμνου έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Πρέπει κι εμείς από την πλευρά μας να τους ευχαριστήσουμε παίζοντας καλό μπάσκετ το οποίο θα συνδυαστεί με νίκη. Η αλήθεια είναι πώς πήραμε ένα καλό μάθημα την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο μας έχει πεισμώσει για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας.

Στο πρώτο μέρος απέναντι στο Περιστέρι δεν κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει και χάσαμε πολύτιμο χρόνο, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, με αποτέλεσμα πάρα την προσπάθεια μας στο δεύτερο μέρος να μη τα καταφέρουμε. Έχουμε δουλέψει πολύ και είναι κρίμα να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Είναι στο χέρι μας όμως, να το αλλάξουμε και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ και γνωρίζουμε πώς η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη. Προέρχεται από μία νίκη με μεγάλη διαφορά στο Basketball Champions League και πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει ποιότητα κι εμπειρία. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου και να παίξουμε με την ίδια ενέργεια από την αρχή μέχρι το τέλος.

Απέναντι σε αυτές τις ομάδες δεν αρκεί να παίξεις καλά για 30 ή 35 λεπτά. Θέλουμε να παλέψουμε με σκοπό να διατηρήσουμε το αήττητο στο «σπίτι» μας και να πανηγυρίσουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα μαζί με τον κόσμο μας που θα μάς δώσει ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ