Αγγελάκος: «Έχει ιδιαίτερο στυλ στην άμυνα το Λαύριο»

Αγγελάκος: «Έχει ιδιαίτερο στυλ στην άμυνα το Λαύριο»

Σαν μια ομάδα που έχει ένα ιδιαίτερο στυλ στην άμυνα χαρακτήρισε το Λαύριο ο Αλέξανδρος Αγγελάκος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Την πεποίθηση ότι το Λαύριο έχει ένα ιδιαίτερο στυλ στην άμυνα, εξέφρασε ο Αλέξανδρος Αγγελάκος του Κολοσσού Ρόδου σε δηλώσεις που παραχώρησε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε στον ΕΣΑΚΕ ο Αλέξανδρος Αγγελάκος:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Αν και στο παιχνίδι με τον Άρη ξεκινήσαμε καλά, στη συνέχεια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε. Στο πρώτο μέρος κρατήσαμε το ματς εκεί που το θέλαμε έτσι ώστε να το χτυπήσουμε. Όμως, μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, ο Άρης έκανε ένα σερί, με αποτέλεσμα να ξεφύγει και εμείς να μην μπορούμε να επανέλθουμε και έτσι γνωρίσαμε την ήττα.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στο Λαύριο. Γνωρίζουμε ότι είναι μία ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της και πως παίζει ένα ιδιαίτερο στιλ στην άμυνα, με πολλές αλλαγές. Εμείς καλούμαστε να μπούμε συγκεντρωμένοι στην επίθεση για να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα ανοίγματα που θα προκύψουν, αλλά και δυνατοί στην άμυνα.

Το θετικό είναι πως είμαστε όλοι υγιείς και πως δεν έχουμε απουσίες, ενώ ελπίζω να μας πάνε όλα καλά και να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ