Μάντζαρης: «Να μη δώσουμε επιθετικά ριμπάουντ και λάθη»

Μάντζαρης: «Να μη δώσουμε επιθετικά ριμπάουντ και λάθη»

Έλεγχος των ριμπάουντ και τα πολλά λάθη θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Στα σημεία του παιχνιδιού που θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επισήμανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε δηλώσεις του λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης των δυο ομάδων, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να δώσουν επιθετικά ριμπάουντ και να κάνουν πολλά λάθη.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας γκάρντ μπροστά στην κάμερα της CosmoteTV:

Αρχικά τόνισε: «Έχουμε παίξει πολλές φορές και πάντα είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο ματς. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Θέλουμε να διακόψουμε το αρνητικό σερί στην Ευρώπη. Και να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά»

Για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το προ δεκαημέρου ματς: «Πρέπει να περιορίσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ, 20 επιθετικά σε τέτοια έδρα κάνουν πιο δύσκολο να κερδίσεις. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ό,τι θέλαμε, στο δεύτερο τα κάναμε όλα ανάποδα. Να βελτιώσουμε ριμπάουντ και να περιορίσουμε τα λάθη που έδωσαν εύκολα καλάθια στον Παναθηναϊκό.

Για το αν έχουν διαφορετική προσέγγιση κάθε φορά ου αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό: «Για μας είναι ίδια τα ματς. Για τα νέα παιδιά που ήρθαν είναι διαφορετικά αν και πήραν μία ιδέα πριν λίγες μέρες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ