Εκνευρισμένος ο Αγγέλου από τη διαιτησία: «Κράτα το θυμό σου και κάνε το σταυρό σου»

Εκνευρισμένος ο Αγγέλου από τη διαιτησία: «Κράτα το θυμό σου και κάνε το σταυρό σου»

Ξέσπασμα από τον τεχνικό του Άρη για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από τη διαιτησία, ειδικά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα με το Περιστέρι.

Ο Αρης είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία των Σώμου, Διαμαντή και Πιτσίλκα στο ματς με το Περιστέρι, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να παρουσιάζεται εμφανώς εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι» τόνισε αρχικά ο Ελληνας τεχνικός.

Για τη διαιτησία του αγώνα:

«Κοιτάξτε…»

Για την ανάλυση του σημερινού αγώνα:

«Εγώ λέω κάτι κάθε φορά. Τελειώνοντας ένα παιχνίδι, έχω πει πολλές φορές, ότι δεν είσαι έτοιμος να κάνεις ανάλυση. Είσαι έτοιμος όμως να δεις τα κριτήρια του παιχνιδιού. Μου είπαν «μη μιλάς» μετά το παιχνίδι. Θα σεβαστώ αυτό το πράγμα. Δε θα ξαναμιλήσω ποτέ στη ζωή μου. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάποιος πρέπει να ξέρει που βρίσκετια η ομάδα. Είχαμε κάποιες λάθος αποφάσεις στο τέλος. Μια κατάσταση που επηρέασε τους παίκτες και παίρνω εγώ την ευθύνη. Επιθετικό φάουλ του ΜακΓκι, μια βήματα του ίδιου παίκτη, ένα επιθετικό φάουλ του Τζόουνς πριν κάνει το πρώτο βήμα. Δεν καταλαβαίνω τα κριτήρια αλλά σέβομαι τους διαιτητές. Δε χρειάζεται να μιλάς σε αυτό το πράγμα. Αν δε μιλάς, καμιά φορά υπάρχει ρήση: «Κράτα το θυμό σου και κάνε τον σταυρό σου».

Για το τι είπε στους παίκτες του, μετά το τέλος του αγώνα:

«Ότι λέω σε κάτι αρνητικό. Η ζωή είναι γεμάτη από αρνητικά. Η ζωή του παίκτη είναι να προσπαθεί. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε ο ένας για τον άλλο και το τρίτο είναι να γίνεσαι καλύτερος κάθε μέρα. Το αποτέλεσμα είναι να παίζεις για τον άνοιξη. Αυτό κάνει αυτή η ομάδα. Είμαι επιθετικός και πιεστικός για αυτές τις στιγμές. Ετοιμάζεις έναν παίκτη και χωρίς μπάλα, για τις δύσκολες στιγμές. Δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα κριτήρια του σημερινού αγώνα. Δεν καταλαβαίνω σήμερα τίποτα από τα στοχευμένα. Δεν θέλω να διαμαρτυρηθώ.

Κριτήριο είναι αν επηρεάζει κάποιος τη φάση και δίνω το φάουλ. Κρίνω αν έχει αβαντάζ ο παίκτης για να βάλει καλάθι και εγώ του δίνω επιθετικό φάουλ. Κρίνω αν πάει να βάλει καλάθι και εγώ δίνω βήματα. Ξέρετε πόσα βήματα έγιναν με λάθος πίβοτ από τους παίκτες του Περιστερίου; Ξέρετε πόσες φορές κράτησαν οι παίκτες του Περιστερίου τους παίκτες μας, όπως στο πρώτο δεκάλεπτο; Τουλάχιστον έξι. Εγώ βλέπω τα κριτήρια της μιας πλευράς και της άλλης, αλλά δε λέω ότι χάσαμε από αυτό. Δε μιλιόμασταν. Το καλάθι και φάουλ, στη κίνηση, επιθετικό φάουλ; Οκ. Αυτά, η επόμενη μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ