Μπλατ: «Οπως ο ΛεΜπρόν παίζει 36 λεπτά, έτσι και ο Πρίντεζης»

Μπλατ: «Οπως ο ΛεΜπρόν παίζει 36 λεπτά, έτσι και ο Πρίντεζης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε για τον λόγο που παίζει πολύ ο υπαρχηγός των Ερυθρόλευκων ενώ μίλησε και για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του Βεζένκοφ.

Στο γεγονός πως πρέπει να περάσει αυτήν την δύσκολη περίοδο η ομάδα και να κοιτάξει μπροστά αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.
Ο Μπλατ ανέφερε αρχικά πως: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έγινε ακόμα ένα σκληρό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά τις χάσαμε. Είδα βελτίωση, είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, είμαστε σε ένα δύσκολο σημείο, πρέπει να περάσουμε αυτή τη δύσκολη φάση… Πρέπει να συνεχίσουμε το πλάνο μας, να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε».

Αναφορικά με τον ελάχιστο χρόνο του Βεζένκοφ δήλωσε ότι: «Είναι υγιής…. Μερικές φορές οι παίκτες περνάνε περιόδους που θα παίξουν λιγότερο. Ελπίζω όταν επιστρέψει να είναι απόλυτα έτοιμος να μας βοηθήσει».

Στην αίθουσα Τύπου ήταν και ο Λούκα Μπάνκι με τον προπονητή του Ολυμπιακού αστειευόμενος να του λέει«Ελπίζω απλώς να μην μου κάνεις ερώτηση» και να συνεχίζει αναφορικά με τον Γκος και το ότι δεν συνέβαλλε στο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων όσο έπρεπε: «Θα σας απαντήσω με μια ερώτηση… Όταν ο Νικ Καλάθης ήλθε στον Παναθηναϊκό στον πρώτο χρόνο του, πόσο έπαιζε; Ήταν καθοριστικός; Σήμερα είναι ένας από τους top-5 παίκτες της Ευρωλίγκας με θητεία στο ΝΒΑ, είναι σεβαστός από όλους μας και όλοι ξέρουν τον ρόλο του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες μας πρέπει να μάθουν από αυτούς τους αγώνες, να μάθουν να διαχειρίζονται αυτή την ατμόσφαιρα ώστε να φτάσουν στη Γη της Επαγγελίας, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι ως το τέλος».

Τέλος σχετικά με το ότι ο Γιώργος Πρίντεζης παίρνει μεγάλο χρόνο συμμετοχής: «Είναι μια δίκαια ερώτηση όπως όλες όμως αυτή τη στιγμή τον χρειαζόμαστε μέχρι να βρούμε κάποιον να κάνει τη δουλειά. Ο ΛεΜπρόν παίζει 36 λεπτά, 82 παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Αυτό συμβαίνει και με τον Πρίντεζη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ