Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Δεν περίμενα τόσο κακό τον Ολυμπιακό»

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Δεν περίμενα τόσο κακό τον Ολυμπιακό»

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό κλήθηκε να σχολιάσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας ότι δεν περίμενε να δει τόσο κακούς τους «ερυθρόλευκους».

Την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού για την 6η αγωνιστική της Basket League σχολίασε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας ότι η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα μπορούσε να πάρει την νίκη και με μεγαλύτερη διαφορά, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν περίμενε να δει τους «ερυθρόλευκους» να παίξουν τόσο άσχημα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε μπροστά στην κάμερα της CosmoteTV:

Αρχικά τόνισε: «Είναι πoλύ μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού το ότι νίκησε δύο συνεχόμενες φορές τον Ολυμπιακό. Θέλω να πω πως αυτές οι δύο ομάδες είναι πολύ αξιόλογες και ελπίζω πως θα πάνε καλύτερα στην Ευρώπη»

Για το που κρίθηκε ο αγώνας: «Δεν περίμενα τόσο κακό τον Ολυμπιακό. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η παρουσία του Ολυμπιακού δεν ήταν η αναμενόμενη, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πολύ άνετα και θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά»

Για τη σύγκριση των δυο αγώνων σε Ευρωλίγκα και Basket League:
«Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Η νίκη μετράει. Τέλος καλό, όλα καλά για τον Παναθηναϊκό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ