Σκουλίδας: «Το Ρέθυμνο παίζει πολύ καλά στην έδρα του»

Σκουλίδας: «Το Ρέθυμνο παίζει πολύ καλά στην έδρα του»

Ο φόργουορντ του Χολαργού, τόνισε την δυναμική που έχει το Ρέθυμνο όταν αγωνίζεται εντός έδρας.

Ο Χολαργός αντιμετωπίζει αύριο, το Ρεθύμνο στο «Μελίνα Μερκούρη», με αμφότερες τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες.

Ο Διονύσης Σκουλίδας μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, αλλά και στην δυναμική που έχει η κρητική ομάδα όταν παίζει εντός έδρας.

Το blog του νεαρού φόργουορντ

Να μην αφήσουμε το Ρέθυμνο να τρέξει

Γεια σας φίλοι μου

Φτάσαμε στην έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της BetShop Basket League και βρίσκουμε μπροστά μας ως αντίπαλο το Ρέθυμνο εκτός έδρας.

Εμείς ερχόμαστε σ’ αυτή την αναμέτρηση από δυο συνεχόμενες ήττες, όπου στην τελευταία κόντρα στον Προμηθέα στο γήπεδο μας σουτάραμε με άσχημα ποσοστά. Όμως, θεωρώ πως δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας μας. Βρεθήκαμε σε κακή ημέρα επιθετικά και γι’ αυτό τον λόγο δεν ήταν καλά τα ποσοστά μας επιθετικά.

Αυτό το Σάββατο έχουμε μπροστά μας μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της παίζει πάρα πολύ καλά και με πολύ ενέργεια. Έχει στο ρόστερ της τον καλύτερο σκόρερ στην Basket League αυτή την στιγμή και θα είναι μια δύσκολη πρόκληση το μαρκάρισμα του.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να μην τους αφήσουμε να βρούνε ρυθμό και να τρέξουν, επειδή αυτό το κάνουν πάρα πολύ καλά ειδικά μέσα στην έδρα τους!

Επιθετικά θα πρέπει να κοντρολάρουμε εμείς τον ρυθμό του παιχνιδιού και να πάμε σε όσο μεγαλύτερες επιθέσεις μπορούμε, να μετακινήσουμε την μπάλα από την μια μεριά του γηπέδου στην άλλη και να βρούμε κάποια ελεύθερα σουτ!

Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για το τι έχουμε μπροστά μας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε μια πάρα πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ