Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Κολοσσό

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Κολοσσό

Οι Πράσινοι αιτήθηκαν την αναβολή του ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, λόγω των πολλών απουσιών εξαιτίας της ιογενούς γαστρεντερίτιδας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπέβαλε αίτημα για αναβολή της αυριανής (26/11) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Κολοσσό, στη Ρόδο και η επιτροπή του πρωταθλήματος θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτό το αίτημα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η ομάδα μπάσκετ του Τριφυλλιού προσβλήθηκε από επιδημία ιογενούς γαστρεντερίτιδας και πέντε παίκτες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με εμετούς και διάρροιες.

Πιο συγκεκριμένα, οι Καλάθης, Μήτογλου, Τόμας, Βουγιούκας και Γκιστ από το βράδυ του Σαββάτου άρχισαν να νιώθουν τα συμπτώματα και πήγαν στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», αφού η κατάσταση γινόταν ολοένα και χειρότερη. Ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Λάσμε, ο οποίος είναι κλινήρης με πιο ήπια συμπτώματα.

Ως εκ τούτου μονάχα εννιά αθλητές ήταν διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Κολοσσό (26/11, 15:00). Έτσι ύστερα από διαβουλεύσεις οι Πράσινοι αποφάσισαν να καταθέσουν αίτημα στον ΕΣΑΚΕ για την αναβολή του παιχνιδιού, ζητώντας να οριστεί άλλη ημέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ