Μπλατ: «Κέρδος μας η επιστροφή του Αγραβάνη»

Μπλατ: «Κέρδος μας η επιστροφή του Αγραβάνη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε την ικανοποίηση του που επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του ο Ελληνας φοργουορντ.

Η επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη στα παρκέ ήταν η είδηση της ημέρας για τον Ολυμπιακό, καθώς η νίκη επί του Πανιωνίου ως ένα σημείο ήταν αναμενόμενη για τους Πειραιώτες.

Μετά το ματς, ο προπονητή των Πειραιωτών υποστήριξε πως: «Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο όταν έχεις τόσα ματς συχνά, σε κάποια όπως έγινε σήμερα στο πρώτο ημίχρονο, να υστερείς αμυντικά. Το τονίσαμε αυτό στο ημίχρονο και η ομάδα στο δεύτερο ανταποκριθήκαμε καλά, ενώ και ο Πανιώνιος έπαιξε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Απλά εμείς παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και στις δύο πλευρές και αυτό έκανε τη διαφορά».

Από τη μεριά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε για την επιστροφή του Αγραβάνη πως: «Το μεγαλύτερο κέρδος και το μήνυμα για σήμερα είναι ότι γύρισε μαζί μας ο Δημήτρης Αγραβάνης. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο δούλεψε σκληρά με το τιμ και με όλους για να μπορέσει να γυρίσει ξανά και να παίξει μπάσκετ και είμαι χαρούμενος για αυτό. Η σωματική του κατάσταση είναι σχεδόν στο 100%, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είναι λίγο πίσω αλλά χάρηκα που τον είδα σήμερα να μπαίνει στο γήπεδο».

Τέλος για το τι κρατάει ο Μπλατ εκτός από τη νίκη, υποστήριξε: «Καμιά φορά τα παιχνίδια χρησιμεύουν ως ένα είδος προπόνησης για να δουλεύεις αυτά που κάνεις στις προπονήσεις. Όταν αυτό συνδυάζεται με νίκη κάνει τα πράγματα καλύτερα. Προσωπικά μου άρεσε ο ρυθμός που είχε η ομάδα στα δύο ματς με Ρεάλ και σήμερα, ήταν κάτι που το θέλαμε και το καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ