Ολυμπιακός: Παρουσίασε την ανανέωση χορηγικής συμφωνίας (pics)

Ολυμπιακός: Παρουσίασε την ανανέωση χορηγικής συμφωνίας (pics)

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά για την παρουσίαση της ανανέωσης της συνεργασίας με γνωστή μπίρα.

Παρουσίασε την ανανέωση της συνεργασίας του με την μπίρα ΕΖΑ ο Ολυμπιακό το βράδυ της Δευτέρας. Σύσσωμη η ομάδα των Ερυθρόλευκων βρέθηκε στο «The Darling Bar» στον Πειραιά, με τους ανθρώπους του μαγαζιού να δημιουργούν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σε συνεργασία με τον χορηγό των Πειραιωτών.

Κατά την παρουσίαση, ο Διευθυντής του Προγράμματος Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, απεύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για τα οφέλη αυτής της συνεργασία, ενώ στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Θεωρώ και πάντα πίστευα πως ένα δυνατό πρόγραμμα  έβγαινε από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτό. Εμείς σαν ομάδα και ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός, είμαστε περήφανοι και νιώθουμε ευγνωμοσύνη που είμαστε σε συνεργασία με την ΕΖΑ και έχουμε την ευκαιρία να αντιπροσωπεύουμε την ποιότητά τους. Και ελπίζουμε από την μεριά μας να της μεταδώσουμε την ίδια ποιότητα με τους ίδιους ακριβώς όρους μέσω της συμπεριφοράς μας και από τα αποτελέσματά μας. Πάντα πίστευα ότι τα αποτελέσματα δεν οδηγούν αλλά ακολουθούν και αν κάνεις πράγματα με τον κατάλληλο τρόπο και εάν έχεις καλούς συμπαίκτες και καλούς συνεργάτες και εάν τρέχεις την επιχείρησή σου σωστά τότε θα έχεις την ευκαιρία για να μπορεί να είσαι επιτυχημένος. Από την μερια μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία μας και την μπίρα σας σε αυτό το πρότζεκτ και τη συνέχεια μας και τον τρόπο που μας υποστηρίζεται με κάθε θετικό τρόπο».

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ